maanantai 24. marraskuuta 2008

Pakko-oireinen kankaiden keräily

Kävin viikonloppuna moikkaamassa kaveria naapuri kaupungissa. Tilaisuus oli pakko käyttää hyväkseen ja piipahtaa parilla kirpparilla... Ja eihän sieltä tyhjin käsin tarvinnut kotiin lähteä!!

Kankaita kankaita... Onneksi kukaan ei käy mun kaapeista tarkistamassa miten paljon näitä on!? Mutta mielestäni todella ihania kuoseja. Pyöreästä pöytäliinasta maksoin 3 euroa ja toisesta kankaanpalasta 50 senttiä. Mukaan tarttui myös vanhoja kotiliesi-lehtiä askartelua varten, mutta niistä en mitään kuvaa ottanut.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Otan osaa - siis tuohon pakko-oireiseen kankaidenkeräilyysi. =D
Minulla oli sama vaiva, mutta se meni ohi. Paranemista edisti huomattavasti se, kun minulla ei ollut varaa ostaa haluamiani kankaita.

Ihania kankaita olet kyllä TAAS ostanut. Tuo alempi on tosi mielenkiintoinen. Siinähän on mitä ilmeisimmin kukkia, mutta minun mielikuvitukseni tekee tepposet ja näen siinä ylhäältä päin kuvattuja flamencoa tanssivia naisia. Mustat helmat heiluvat, huivit liehuvat ja päässään heillä on punaiset huivit. =D

Riikka-Amanda kirjoitti...

Anu: Yritän itseäni hillitä enkä niihin kalliisiin kankaisiin koske(hiukan hipelöin ja jätän jälkeeni) mutta kun niitä halpoja nyt välillä hyppää eteen:D Alemmassa tosiaan on jotain kukkasia, mutta voi siinä paljon muutakin nähdä nyt kun sanoit:D

Nina kirjoitti...

Täällä yksi pakkomielteinen kangas hamsteri ihastelee löytöjäsi=)
Erikoisen näköinen tuo alimmainen,mitä aiot tehdä siittä?

Marja kirjoitti...

Täällä myös ilmoittautuu yksi kangaskeräilijä, joka kateellisena katsoo löytöjäsi!

ELOHIIRI kirjoitti...

Täällä kanssa yksi samoista oireista kärsivä. Vanhat kankaat vaan ovat niin kauniita, vielä kun raaskisi niitä käyttää! :)

Anonyymi kirjoitti...

Täällä myös ilmottautuu yksi samoista oireista kärsivä. Vanhat kankaat vaan ovat niin hienoja.

humu kirjoitti...

vanhoissa kankaisas todellakin on usein näyttävämpi kuosi ja ovatpa kyllä parempilaatuisia ja kestävämpiäkin kuin nykyajan rätit!