maanantai 17. marraskuuta 2008

Kirjoja kirpparilta

Viime kesänä kirpparilta lähti mukaani tämä kansio neljällä eurollaJokin tässä vain miellytti silmää. Julkaistu vuonna -78, aika paljon neulomis ohjeita ja muutamia virkkaus juttuja. Kansion parhaimpiin puoliin kuuluvat hyvät ohjeet ja vinkit neulomisen ja virkkauksen aloittamiseen, muunnosten tekemisille yms. Minulta ei oikein löydy mitään kirjaa, mistä olisi helppo tarkistaa miten joku silmukka tehtiinkään niin tämä on todella oiva opas meikäläiselle! Parasta kuitenkin varmaan on kuvat, joita kansiossa riittääTämän mallin kokeilu hiukan houkuttaisi eri väri valinnoilla.


Löytyy myös sitä meikäläisen lempparia: ruskeaa. Otsatukka-muoti ehkä hiukan liian rajua.
Tämä ihanuus lähti mukaani eurolla. Peppi Pitkätossu vain on niin kiva tarina ja tämä kirja on täynnä kuvia siitä "oikeasta" Pepistä.Elättelen toiveita omasta Huvikummusta...Hevosta en ehkä keittiöön päästäisi, mutta kaikkea muuta kivaa siellä sitten voisi puuhailla. Tehdä vaikka käsitöitä tai etsiä Pönkkiä!

2 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Heippa,sopiiko linkittää sinut minun sivuille?Löytäisin tänne takaisin helpommin.Ilmoittaisitko jos se ei sulle sovi...

Annika kirjoitti...

Vastavierailulla...
Ihana Peppi-kirja, todellinen löytö! Itse olen haalinut dvd:t plus muutamia postikortteja. Ja se tv:n piirretty Peppi-versio oli mielestäni kamala.