torstai 13. marraskuuta 2008

Kirppari aarteet

Käväisin tänään vakkarikirppikselläni ja oli todella hyvä (ja mielestäni myös edullinen) reissu!! Lähiaikoina on tuntunut etten mitään löydä, mutta tänään onnisti.Kangasta, kangasta lisää kaappiin kun ei niitä vielä yhtään ole... Verhot nää on eli kangasta on yhteensä aika paljon ja maksoin vain 3,50 euroa!! Voin hyvin kuvitella tämän hameena tai takkina tai vaikka mitä muuta ihanaa. Pitää vielä opetella ompelemaan paremmin niin raaskin tätä kangasta käyttää.Ja toistakin kangasta löysin(värit eivät oikein kunnollisia kun ei ole aurinkoa näkynyt). Tämä on kietaisuhame, mutta malli sellaisenaan ei ainakaan minulle sovi, kehitän tästä jotain joskus.

Mukaan lähti myös pari kerää petroolin väristä lankaa. Koko reissulla yhteensä meni 11 euroa.


Jokin aika sitten esittelin kaveriltani saamia tavaroita ja meinasin kokonaan unohtaa nämä:Mielestäni todella ihanat lasilautaset. Näitä on yhteensä 9 kappaletta ja ovat sellaisia "pullalautasen" kokoisia. En tiedä ovatko nämä kastehelmiä vai jotain kopioita, mutta tykkään näistä silti!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mahtavia kankaita!

Onnetar suosi sinua blogiarvonnassani, laitatko yhteystietosi sähköpostiini niin ensi viikolla täältä lähtee pieni ylläripaketti sinne päin :)
reettanen@gmail.com

Anu kirjoitti...

Yritin selvittää, että ovatko nuo aitoja kastehelmi-lautasia mutten päässyt mihinkään tulokseen.Jos ovat aitoja niin sinulla on rahallisesti merkoisen arvokas lautaspino. No, aitoja tai ei niin kauniita ovat joka tapauksessa!

Marja kirjoitti...

Ihanat kankaat!

Mummulla on samoja lautasia iso pino. Kauniita.