tiistai 30. joulukuuta 2008

Täällä taas

Joulu on jouluiltu ja seuraavaksi saakin sitten juhlia uutta vuotta:) Pelkästään en ole kotona maannut ja syönyt suklaata (sitäkin on tehty) vaan olen tehnyt myös jotain löytöjä.

Pari päivää ennen joulua kävin kirpparilla, mutta tarinaa löydöistä saan laitettua vasta nyt!Tähän en ole paremmin vielä ehtinyt tutustumaan, ajattelin lomalla tätä hiukan lukea jos jotain tuttuja tarinoita löytyisi. Satuja Hölmöläisistä ainakin löytyy...Ikinä en ole kankaita ostanut!? Niitä vaan pursuilee ulos kaapeista. Isoja kivoja keltaisia kukkia:)


Eilen kirpparilla käydessäni tein mielestäni todella hyvän löydön:


Perus Monopoly 4 eurolla. Jostain kaupasta katselin, että ihan uutena maksaisi jotain 40 euroa. Minun ostamani peli on "kertaalleen pelattu" eli todella hyvässä kunnossa, tyytyväinen olen:)


P.S. Hyvät uudet vuodet kaikille!! Mä palaudun harjoittelemaan kuvaamista uudella kamerallani:)

3 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Voi vitsi - tykkäsin lapsena ihan älyttömästi hömöläis-jutuista. En tiedä puhuttiinko niistä sadun nimellä. Muistan sen yhden, jossa hölmöläiset kantoivat valoa mökkiin säkeillä. Onkohan sekin tuossa kirjassa. =)
Tuo monopoly-peli on hyvä löytö. Se nykyaikainen ei ole alkuunkaan tuon alkuperäisen veroinen.

Anonyymi kirjoitti...

Hihii, meillä on ollut lapsena tuollainen satukirja. :) Muistaakseni siellä on mustavalkoisia piirroskuvia?

Virkattu lintu kirjoitti...

Hyvät löydöt!

Monopolia on tullut aikanaan pelattua paljon... Tuollaiset perinteiset pelit on kyllä kivoja. Meille joulupukki toi Afrikan tähden :)