torstai 18. joulukuuta 2008

SPR:n kirpparilla

Kävin pitkästä aikaa paikallisen SPR:n kirpputorilla. Siellä on aina niin mukavaa käydä kun tavarat ovat järjestyksessä ja kaikkialla on siistiä. Tietenkin myös ihmiset ovat todella mukavia ja ystävällisiä.

Minun piti vain viedä tavaraa sinne kun kaapista löytyi ylimääräistä, mutta sieltä tulikin kotiin lisää tavaraa! Hups... Joulun jälkeen pitäisi varmaan harkita pientä inventaariota kaapeissa kun minnekään ei enää mahdu mitään:)Mukaan tarttui (yllätys, yllätys) kankaita. Värit kuvissa hiukan haaleita, luonnossa parempia. Vihreäruskean pussilakanan sain mukaani ilmaiseksi, kun siinä oli pientä reikää. Tosin aivan reunassa, mutta käy se näinkin minulle. Ruskeassa verhokapassa omenat olivat vain niin houkuttelevan punaisia...Lasten pussilakana, jossa oli kivoja ötököiden kuvia, kai tästä jotain keksii. Pari tyynyliinaa, joissa vaaleanpunaisia kukkia ja söpöjä Nukkumatin kuvia. Ja vielä pieni tyynyliina, jossa kuvia noista karvatyypeistä joiden nimiä en muista:)Tätä viimeistä kangasta joku saattaa hiukan ihmetellä... Ei tosiaan lainkaan minun tyylistäni!! Mutta tämä meneekin viimehetken joululahja hommiin, niistä lisää myöhemmin:)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ohooh eksyin täysin sattumalta blogiisi ja apua, tuo karvatyyppi- tyynyliina! Hyllylläni istuu moisia apinoita lähemmäs kolmisenkymmentä ja otus on nimeltään Monchhichi. Niitä tehtiin japanissa enimmäkseen 70-luvun lopulta kahdenksankymmenluvun alkupuolelle, ja ovat taas tuotannossa. Mahtavia apinoita :)

-Anna

Annika kirjoitti...

Apinakangas on niin tuttua lapsuudesta!
Itsekin tykkään SPR:n kirpputoreista siisteyden takia. Harmittaa vaan, kun ovat alkaneet ylihinnoittelemaan ainakin astioita.

Riikka-Amanda kirjoitti...

Anna: Ajattelinkin että ne karvatyypit olivat niitä, mutta en ihan varma ollut!? Sulla onkin mahtava kokoelma sitten:D

Vaahteramäen lapsia kiitän kommentista:)

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tuo viimeinen kangas on aivan ihana! Tulee Elsa Beskowin kirjat mieleen :)

Riikka-Amanda kirjoitti...

Kataliina: Kangas ei yhtään minun tyylinen, ei tykkää:D Sitä kyllä jäi mun tekeleen jälkeen vielä jäljelle, että mikäli kiinnostaa!?;)

Marja kirjoitti...

Minäkin jollain tapaa tykkään alimmasta kankaasta... :)

Hienoin on tuo vihreänruskea pussilakana! Olen vähän kateellinen siitä.

TaiNa kirjoitti...

karvatyyppejä löytyy meiltäkin vaikka minkä näköisiä ja kokoisia. :) Meillä on myös lasten pyyheliina jossa on suuri Monchhichi. Oi lapsuus... =)