keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Voiko saman tavaran ostaa kaksi kertaa?

Niin hullulta kuin se kuullostaakin olen ostanut yhden ja saman tavaran kaksi kertaa kirpparilta, eri kirppareilta ja todella eri hinnoilla!


Muutamia vuosia sitten ostin yhdessä edellisen poikaystäväni kanssa kirpparilta järkyttäväksi maalatun lipaston. Tarkoituksena oli maalata se uudestaan, mutta sehän sitten jäi kun tuli ero...

Muutamia viikkoja sitten kiertelin kirppareita etsien pientä lipastoa. SPR:llä silmiini osui niin tutun näköinen kaappi! Täytyi vain todeta ettei voi olla toista samanlaista ihanuutta järkyttävillä maaleilla varustettuna. Jouduin pettymään kun kaappiin oli kiinnitetty varattu-lappu. Käydessäni seuraavan kerran samaisella kirpparilla kaappi oli siellä edelleen ja nyt ilman varattu-lappua! Olihan se sitten pakko takaisin ostaa, jouduin huimat 10 € maksamaan.

Se sopii kuin nakutettu toisen kaapin alle, jota täällä opiskelijakämpässä ei voi seinälle kiinnittää. Kaappi on aikoinaan sisältänyt varmaan levysoittimen, koska sille sopiva reikä löytyy vetolaatikon sisältä. Eli todellakin saman tavaran voi ostaa kaksi kertaa, kokemuksesta tiedän :)

6 kommenttia:

Irmeli Ikinuori kirjoitti...

Uusi lukija ajautui blogiisi muiden blogien kautta. Tulen uudestaankin, niin mukavia juttuja täältä löytyy! Hauska sattuma tuo kaapinosto :D Nätti kaappi minusta :)

zanne kirjoitti...

Kuulostaa aivan uskomattomalta! Siis ostitko tämän saman lipaston kaksi kertaa, vai samanlaisen lipaston??

Minulle on käynyt niin että olen ostanut kirpparilta saman vaatteen lapselle kaksi kertaa, tykkäsin siitä niin paljon, että eksyi kahteen otteeseen sama vaate mutta eri kokoisina minulle. En edes muistanut että olin samanlaisen vaatteen ostanut :-)

Riikka-Amanda kirjoitti...

Missye: Tervetuloa:)

Zanne: Tosiaan ostin aivan saman lipaston kaksi kertaa! Niin uskomattomalta kuin se kuullostaakin... Entinen poikaystävä oli vienyt sen myyntiin koska oli tullut itselleen tarpeettomaksi! Ei vain tajunnut kysyä, että olisinko halunnut tämän takaisin niin piti sitten itse se vaan ostaa :D

Nipsutin kirjoitti...

Hih =).

Niina kirjoitti...

Heh, hauska tarina. Ainakin te olette kaapin kanssa tarkoitetut toisillenne :)

tuike kirjoitti...

Hih, ai se tosiaan oli IHAN sama kaappi! Olen minäkin ostanut samoja tavaroita. Useimmiten kirjoja. Olen ensin vienyt kierrätykseen tai kirppikselle ja sitten jonkun ajan kuluttua alkanut katua ja kaivata. Sitten kun olen törmännyt kyseiseen tavaraan, se on ollut pakko ostaa. Siksi en nykyään luovu enää mistään ;)