torstai 27. elokuuta 2009

Opiskelijaelämää ja jääkaappirunoutta

Tänään oli aika mullistava päivä: melkein kahden työntäisen vuoden jälkeen palasin koulun penkille. Minusta tuli nyt sitten opiskelija, en ihan kokonaan ole asiaa vielä edes ymmärtänyt! Kaikki on vielä niin uutta ja jännää.

Asuinpaikkakin vaihtui opiskelujen takia ja kämppää laittaessa on vierähtänyt aika paljon aikaa ja vieläkään ei ole valmista. Laatikot purettu, mutta suurin osa tavaroista vielä etsii omia paikkojaan.

Eilen kiinnitimme kaverin kanssa hyllyn keittiöön.Hylly joutuu vielä olemaan tyhjillään kunnes osaan päättää mitä tavaroita siihen laitan esille. Mukaan kuvaa pääsi myös palanen verhojani, retroa, kuinkas muutenkaan?!

Olen hurahtanut jääkaappi runous -magneetteihin. Ne vaan eivät mahtuneet jääkaappini oveen vaan saivat ihan oman erillisen magneettitaulun.

Ja eiväthän tietenkään pakkauksessa tulleet magneetit riittäneet vaan itse on pakko väkertää lisää. Pakko oli saada mukaan kaverien nimiä ja muita tyhmiä lisäsanoja. Aikaa vievää piipertämistä, mutta tuovat kavereiden "runoiltoihin" lisämaustetta.


Ulkona ilma on jo kovin syksyinen, tummia pilviä sekä pieni auringon pilkahdus. Nyt minullakin on taas olo, että jaksan ja haluan päivittää blogiani, kaikkea se syksy sitten tuokin mukanaan.

5 kommenttia:

Ki kirjoitti...

Tsemppiä opiskeluelämään! :)

Marja kirjoitti...

Opiskelun iloa sitten vain!

humu kirjoitti...

mikä sinusta tulee isona? =)

Riikka-Amanda kirjoitti...

Juu yritetään ottaa ilo irti opiskelusta ja HUMU: musta pitäisi tulla toimintaterapeutti(siitä taisi joskus puhettakin sun kanssa olla?!)

Nyyti kirjoitti...

Muuttaminen on aina niin kivaa. Tai ei oikeastaan se itse muuttaminen, se on aika kamalaa, vaan se, kun saa sitten muutettuaan laittaa kaikki tavarat uudelleen järjestykseen ja kaikki on niin uutta.

Opiskeluiloa toivotan minäkin!