keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Vapis

Eilen vietin vapaapäivää ja siitä tulikin aivan mahtava kirpparilöytöjen päivä!

Peltipurkki kokoelman jatkoksi. Oli niin hauska kun tässä on kaksi kantta, toinen sisempi on "tiivis". Purkissa olevasta tekstistä en ymmärtänyt yhtään mitään, mutta kirpparin myyjä tulkkasi sen minulle:) Purkissa on kuulemma ollut mustaa teetä jostain Venäjältä (todella selkeää).
Aina niin ihania kankaita kun sai TODELLA halvalla. Miettisin, että tuosta punaisesta voisi tehdä kenties takin kun kangas on aika paksun oloista.

Tuunausta kaipaava hame jostain 70-luvulta. On vielä aika hirveän näköinen, mutta kai siitä käytettävän mallin saisi. Pitää varmaan hankkia alushame kun tästä kankaasta näkyy kaikki läpi:)

Viimeiseksi lankesin jonkun virittämään ansaan. Pahvilaatikossa mukeja joita aloin tutkia ja eikös sieltä löytynyt kaksi ihanaa retromukia. Pakkohan ne oli saada, mutta saadakseni ne jouduin ostamaan koko laatikon eli 10 ylimääräistä mukia! Onneksi hintaa oli vain 1,20 € ja muut mukit lahjoitan kierrätykseen.


Olikin oikein mukava vapaapäivä!!

6 kommenttia:

Romulus kirjoitti...

Kyllä varmasti tuosta mekosta saa käyttökelpoisen pikkufiksailulla ;).
Kivoja löytöjä.

humu kirjoitti...

Varsinkin mukit ovat kivat!

Riikka-Amanda kirjoitti...

Romulus: Varmasti saa, mutta mietiskelen mistä uskallan aloittaa:) Mietin että ainakin hihat ja kaulukset saavat lähteä!

Humu: Se oli se ihana ansa mihin jouduin. Taas huomasi sen että kannattaa mummojen alimmalla hyllyllä olevat laatikot tutkia läpi;)

K kirjoitti...

Kauniita nuo vanhat peltipurkit, minä en koskaan löydä niitä kirpputoreilta. Ihanat mukit :)

Anonyymi kirjoitti...

Heips! Onkohan huhtikuun paketti tullut perille? Iloista vappua! t. SNY:si

Maippi kirjoitti...

Oi miten kauniita kankaita löysit :)