keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Ennen töitä nautitaan annos kirppareita

Ehdin poikkeamaan parilla kirpparilla ennen töitä ja tyhjin käsin ei tarvinnut kotiin lähteä. Tietenkin löydöt pakko raportoida muillekin blogin välityksellä!



Ikuisena muumi -fanina asiaan kuuluvat korvikset. Pitää varmaan nuo ripustuslenkit (!?) vaihtaa ennen kuin näitä voi käyttää.





En yhtään nappeja omista niin oli pakko kerryttää varastoja:) Kesä tulee ja pakko saada väriä elämään, vaikka sitten napeilla. Taitavat päätyä koruiksi.





Tietenkin piti hauskat verhot ostaa kun oli suht edukkaat ja valkoista harsoa puuhasteluun.






Viimeiseksi (taas) Wilbur raportointia: kaverille kokoelmiin 8 lisää. Ollut lähiaikoina niin hyvä tuuri näiden kanssa että....


Onneksi en ehtinyt uusinta Suuri Käsityö lehteä ostamaan kun joku oli omastaan luopunut ja tuonut kirpparille. Jouduin maksamaan huimat 1,50 €.


Kyllä tällaisten löytöjen jälkeen kelpasi mennä töihin:)

3 kommenttia:

humu kirjoitti...

Ooh mikä ihana nappilajitelma!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat muumi killuttimet! :D Miten ihmeessä löydät aina noita wilbureita. En muista missään kirpparilla törmänneeni. Tai sitten ei "näe" kun ei varsinaisesti edes etsi.

Riikka-Amanda kirjoitti...

ElliKV: En itsekään tiedä miten niitä nyt olen osannut löytää. Ovat kuitenkin samalta kirpparilta ja samasta loosista eri kerroilla löydettyjä, joku on kokoelmastaan luopunut:)