keskiviikko 11. maaliskuuta 2009

Ennen töitä nautitaan annos kirppareita

Ehdin poikkeamaan parilla kirpparilla ennen töitä ja tyhjin käsin ei tarvinnut kotiin lähteä. Tietenkin löydöt pakko raportoida muillekin blogin välityksellä!Ikuisena muumi -fanina asiaan kuuluvat korvikset. Pitää varmaan nuo ripustuslenkit (!?) vaihtaa ennen kuin näitä voi käyttää.

En yhtään nappeja omista niin oli pakko kerryttää varastoja:) Kesä tulee ja pakko saada väriä elämään, vaikka sitten napeilla. Taitavat päätyä koruiksi.

Tietenkin piti hauskat verhot ostaa kun oli suht edukkaat ja valkoista harsoa puuhasteluun.


Viimeiseksi (taas) Wilbur raportointia: kaverille kokoelmiin 8 lisää. Ollut lähiaikoina niin hyvä tuuri näiden kanssa että....


Onneksi en ehtinyt uusinta Suuri Käsityö lehteä ostamaan kun joku oli omastaan luopunut ja tuonut kirpparille. Jouduin maksamaan huimat 1,50 €.


Kyllä tällaisten löytöjen jälkeen kelpasi mennä töihin:)

3 kommenttia:

humu kirjoitti...

Ooh mikä ihana nappilajitelma!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat muumi killuttimet! :D Miten ihmeessä löydät aina noita wilbureita. En muista missään kirpparilla törmänneeni. Tai sitten ei "näe" kun ei varsinaisesti edes etsi.

Riikka-Amanda kirjoitti...

ElliKV: En itsekään tiedä miten niitä nyt olen osannut löytää. Ovat kuitenkin samalta kirpparilta ja samasta loosista eri kerroilla löydettyjä, joku on kokoelmastaan luopunut:)