tiistai 28. huhtikuuta 2009

Bloggailu tökkii

Tuntuu näin keväällä olevan niin kauheasti kaikkia hommia ettei lainkaan ehdi tänne blogiin mitään laittamaan. Se hiukan harmittaa. Nyt ei kyllä ole edes tullut mitään mitä olisi voinut täällä esitellä: käsityöt tökkii ja kirppareilla en ole poikennut...

Viime perjantaina postissa tuli kuitenkin kolmas SNY-paketti jonka ajattelin tänne nyt päivitellä!


Paketissa saapui 6 kerää oranssinkeltaisenkirjavaa lankaa, virkkuukoukku, omat ekat bambupuikot ja kerroslaskuri. Mukana tuli myös suklaata, mutta jokuhan sen söi ennen kuin se edes kuvaan ehti! SNY ehdotteli langasta tehtäväksi kesätoppia, mutta minä ja neuletopit emme oikein sovi saman katon alle niin saas nähdä mitä tästä sitten syntyy:) Kiitos SNY!!!!

keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

Vapis

Eilen vietin vapaapäivää ja siitä tulikin aivan mahtava kirpparilöytöjen päivä!





Peltipurkki kokoelman jatkoksi. Oli niin hauska kun tässä on kaksi kantta, toinen sisempi on "tiivis". Purkissa olevasta tekstistä en ymmärtänyt yhtään mitään, mutta kirpparin myyjä tulkkasi sen minulle:) Purkissa on kuulemma ollut mustaa teetä jostain Venäjältä (todella selkeää).




Aina niin ihania kankaita kun sai TODELLA halvalla. Miettisin, että tuosta punaisesta voisi tehdä kenties takin kun kangas on aika paksun oloista.





Tuunausta kaipaava hame jostain 70-luvulta. On vielä aika hirveän näköinen, mutta kai siitä käytettävän mallin saisi. Pitää varmaan hankkia alushame kun tästä kankaasta näkyy kaikki läpi:)





Viimeiseksi lankesin jonkun virittämään ansaan. Pahvilaatikossa mukeja joita aloin tutkia ja eikös sieltä löytynyt kaksi ihanaa retromukia. Pakkohan ne oli saada, mutta saadakseni ne jouduin ostamaan koko laatikon eli 10 ylimääräistä mukia! Onneksi hintaa oli vain 1,20 € ja muut mukit lahjoitan kierrätykseen.


Olikin oikein mukava vapaapäivä!!

SNY onnittelee

SNY-ystäväni muisti vanhenemistani tällä ihanalla Muumi-vuualla. Tykkään kun niin muumifani olen:) Paketissa oli mukana myös pääsiäistipuja ja kortti.



sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Valmiin esittely

Yläasteen käsityötuntien aikana viimeksi jotain ommelleena rohkaistuin yrittämään jotain muutakin kuin housujen lyhennystä... Hienoja kankaitani pitää saada uusiokäyttöön ja ajattelin aloittaa ompelun opettelun helpohkolla hameella.




Tykkään, suht siistiä jälkeä sain aikaiseksi vaikka malli ei osaakaan poseerata ja kuvassa mekko näyttää ihan raskaushameelta!? Kangas on joskus kirpparilta bongaamaani ja halvalla tietenkin.





Kyllähän tätä kelpaa käyttää, erottuu ainakin joukosta. Kaavat otettu Modasta. Nyt ei muuta kun seuraavan homman kimppuun:)

lauantai 4. huhtikuuta 2009

Mites se nyt taas menikään

Lähikirpparilla yritän niitä ylimääräisiä tavaroitani saada myytyä. Jotain olen myynytkin, mutta kävikin niin että olen vaan lisää tavaraa tuonut kotiin. Meni ihan väärin tää homma. En vain kaikkea pystynyt vastustamaan...





Tämä ihanuus oli vain 2 € ja toimii. On hyvässä kunnossa, pientä pyyhkimistä kaipaa. Vielä en tiedä minne tämä päätyy: pöydälle vai seinälle.




Oranssikukallinen pöytäliina. Pohja on musta vaikka mielestäni kuvassa näyttääkin siniseltä. Ja kankaitahan ei ainakaan pitänyt ostaa.


Mukaan lähti myös virkkaus -kirja 70-luvulta hauskoilla kuvilla.




P.S. Hame valmistunut, kuvia tulee kunhan allekirjoittanut saa otettua niitä:)