tiistai 24. helmikuuta 2009

Osuma kultasuoneen

Aina ei kirppareilta tule etsittyä tavaroita vain itselleni vaan myös kavereille tai tutuille. Tällä kertaa eteeni osui kaverini keräämiä Wilbur-pehmoja.



Ilokseni löysin kerrankin kaksi Wilburia ja olivat pojat yhteensä vain euron hintaiset! Mutta eihän se ilo siihen loppunut. Poikkesin vielä toisella kirpparilla ja mitä siellä silmiini osuikaan!



Lisää Wilbureita! Nyt niitä olisi sitten 9 ja kaikki tosiaan maksoivat vain 50 senttiä kappale. Kaikki joutuvat pesuun ja tarkempaan syyniin, joku saattaa saada kimppuunsa vielä lankaa ja neulankin kun on saumat hiukan revenneet. En ole enää lainkaan varma, että lähtevätkö nämä kaikki kaverille:) hups!

sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Kirpparilla

Viikko sitten lähikaupungissa ovensa avasi uusi kirpputori ja pakkohan siellä oli heti käydä tutustumassa tarjontaan! Mukaan sieltä lähti muumi juttuja kummitytölle, mutta kuvaa ei ole.

Lähetyskirpparilla taas pengoin pehmolelu laatikkoja ja löysin sieltä:



"Maija Mehiläisen", jonka saa vetskarilla suljettua koteloksi. Pakko tämä oli mukaan ottaa kun tuli niin lapsuus mieleen (serkulla oli tällainen).


Mukaan lähti myös tämä pieni karvakasa



Tämä on vain tulitikkuaskin kokoinen enkä oikein tiedä mikä tämä on. Mahtaisiko kyseessä olla Monchhichi vai joku muu, tunnistaisikohan kukaan?:)

SNY09

Uteliaisuus ja kokeilun halu vei voiton ja otin osaa Salainen neuleystävä rinkiin. Jännää suunnitella toiselle paketteja ja vielä melkein mahtavampaa on itse tietenkin saada niitä paketteja.

Viime viikolla löytyi postilaatikosta ihka ensimmäinen pakettini, jännää!


Paketista paljastui karkkia, helmiä ja nauhoja sekä kortti. Ihan uutena tuttavuutena luokseni muutti kaksi kerää victorya, väri on juuri sopiva minulle. Vielä en ole keksinyt mitä näistä teen, mutta kai se joskus selviää. Kiitti SNY :)